Läsa och Skriva tar sommarledigt i juni

Äntligen är sista tentan för terminen avklarad och råmanuset skickat till en lektör för utlåtande. Jag har för tillfället heller inte särskilt mycket extrajobb inbokat, så jag kommer passa på att även vila från bloggandet ett slag. Det är jättekul att blogga, men också krävande. Ett inlägg tar en bra stund att planera och skriva – om det ska innehålla något vettigt. (Det vet ni som själva bloggar…) Det som tar mest på krafterna är dock det ständiga sökandet efter nya idéer och infallsvinklar. Detta måste en vila från ibland, även om det är roligt att vara kreativ så tar det på krafterna.

Det kommer alltså bli färre eller inga uppdateringar på bloggen under juni, men vi kan gärna följa varandra på Instagram, där jag heter @lasaochskriva. Jag kommer även att fortsätta läsa era bloggar som vanligt när jag har tid och lust. Glöm dock inte att vila litet ni också!

Nu hoppas jag få tid att läsa en himla massa bra böcker, vara utomhus, bada, träna och bara njuta! Bokrecensioner kommer längre fram i sommar 🙂

5 reaktioner till “Läsa och Skriva tar sommarledigt i juni

 1. Njut av att vara ledig. Själv har jag varken hunnit påbörja jobbet med min blogg (det kräver ju, som du säger, en del för att det ska bli bra) eller att läsa andras bloggar. Gick precis in här för att läsa ifatt mig. Jag har äntligen kommit igång med att skriva på mitt bokmanus igen och är väldigt nyfiken på hur du tycker att det har funkat med skrivandet, du hade ju en tidsplan. Har du schemalagt varje skrivtillfälle? Åh var skriver du? Tycker att det är svårt att skriva hemma då man så lätt hamnar i ”ska bara”-träsket. Ska bara dra igång en diskmaskin, en maskin tvätt etc
  Kul att du fått iväg ditt manus. Väntar spänt på vad som händer här näst. Trevlig sommar!

  Gilla

  1. Vad kul att du börjat skriva igen! 🙂 hm… nej jag har inte direkt ett tidsschema men jag brukar bestämma inför veckan vilka dagar jag ska plugga och vilka jag ska skriva på. Läste nämligen på 50% nu i våras för att ha tid att skriva mer på boken. Jag skriver hemma, väldigt sällan någon annanstans. Nej de där sysslorna brukar jag ta som bensträckare och sedan snabbt tillbaka till texten. Men om jag skriver en heldag blir det sällan 8 timmar rent knappade på tangentbordet, snarare kanske 4-5. Men tänker gör en ju hela tiden 🙂
   Ha en skön sommar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s