Boktorka

Hej på dig. Jag lever, är bara helt off. Du vet sådär som du kan bli när allt bara blir mycket, stort och överväldigande. Shit, vad har jag tagit mig an? Plugga 150% + skriva på en bok + jobba + fylla en blogg med vettigt innehåll. Och sedan var det de där sociala relationerna som skulle underhållas. Och så kanske en en bör ta sig ut och träna kroppen ibland, för att orka. Och så mensvärken ovanpå det. Kommer ändå på mig själv med att sitta och söka fler extrajobb eftersom de jag är hos nu har sänkt sitt behov, ty Tidsoptimisten är den sista som överger människan. Och mitt i alltihopa måste jag bara städa garderoben.

Men jag kan inte välja bort skolan. Inte en chans. Vill inte heller släppa kontakten med boken och texten. Och blogga… Ja det kan jag ju göra på toaletten, som nu. Ja, du läste rätt. Hm. Vad jag försöker säga är väl att om jag uteblir ett slag, så är det inte för att jag inte vill ses, utan för att jag helt enkelt saknar ord när tiden flyger för snabbt. Just nu blir det nämligen heller inga skönlitterära böcker lästa, eftersom det mesta av min tid går åt till litteraturvetenskapliga teorier och metoder och sociolingvistik. Faktaböcker är roliga också, men det är gissningsvis inget som du vill läsa en recension om här på bloggen? Således boktorka några veckor på bloggen. Förhoppningsvis blir det mer på temakursen sedan… Och så har vi ju bokmässan. Ses vi där?

8 reaktioner till “Boktorka

 1. Det verkar onekligen som det är mycket nu… Men jag finns kvar. Envist. Kommer hänga här, oavsett om du bloggar eller inte bloggar. För jag är säker på att den där boken blir klar en dag. Men en sak i sänder. Och du vet väl att bra saker tar tid? Det har jag kanske sagt förut. Lycka till med studierna, låter som spännande ämnen. Kan nog komma tankar utifrån det så småningom. Till ett litet blogginlägg 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Åh vad fantastiskt glad och peppad jag blev när jag läste din kommentar! Håller med, det får absolut ta sin tid. Ja men precis, tankar kommer alltid av läsandet 🙂 Tack och ha en grym helg!

   Gilla

  1. Det hade varit kul! 🙂 Har inte riktigt bestämt vilka dagar än utan håller på och kikar på programmet, men bor så nära så antagligen blir det ganska mycket 🙂 ska du på seminarier osv. eller mer andra program?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s