Skrivardag

Har efter många och långa funderingar med näsan i kalendern kommit på den ultimata strukturen för mig. Jag frågade mig vem jag var och vilken personlighetstyp jag representerade. Hur ville jag leva? Splittrad eller fokuserad? Lugn eller stressad? Svaret var självklart. 

En dag för var sak. 

Jag är ingen människa som kan dela upp min dag i pluggtid och skrivtid, för när jag väl försjunkit i något är det då alltid dags för nästa uppgift.

En dag i taget. 

Jag har nu delat upp min kalender i tre till fyra pluggdagar och en till 2 skrivardagar. Kommer jag på idéer på andra dagar än skrivardagen noterar jag det snabbt i mobilen. Jag tror det kommer att funka bra. Hade min första skrivardag i torsdags. Satt hemma i tysthet och kände verkligen hur orden bara flöt upp till ytan, som om de bubblat i mig hela veckan. 

Tror det kommer funka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s