OM MIG

Hej! Jag heter Gabrielle, är 25 år och bor i Göteborg. 2016 tog jag min kandidatexamen i litteraturvetenskap och påbörjade en vidareutbildning till ämneslärare i svenska. Jag insåg redan på första praktiken att läraryrket var något för mig. Även om jag inte kunde det så bra än och gjorde alla fel som går att göra var det både roligt och utmanande.

Den här bloggen startade när jag studerade litteraturvetenskap, som ett sätt att dela med mig av mitt eget skrivande och tankar kring olika böcker jag läste. Meningen var att hitta andra med samma intresse och kanske knyta kontakter eftersom jag ville jobba med litteratur och ge ut böcker. Numera skriver jag bara skönlitterärt i perioder. Läser gör jag alltid. Förutom detta älskar jag att träna och umgås med min sambo.

Bloggen ska sakta byggas upp till ett bloggiversum om litteratur och skapande, en bank med kunskap, minnen och inspiration. I menyn under ”SKRIVA” eller i kategorin ”Romanbygget” hittar du inlägg om mitt eget skrivande och under ”LÄSA” hittar du bokrecensioner. Under ”GÄSTBLOGGARE” hittar du alla gästinlägg på Läsa och Skriva.

Kontakt: gabriellehult@gmail.com

4 reaktioner till “OM MIG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s